top of page
Renders Manuel

Gameverslaving

Beste lezers,

We zijn verheugd om onze nieuwste campagne aan te kondigen, gericht op het vergroten van bewustwording over gameverslaving en het bevorderen van een gezonde balans in gaming. In een wereld waarin gamen een integraal onderdeel van jongeren hun dagelijks leven is geworden, is het belangrijk om te erkennen dat voor sommige mensen gamen problematisch kan worden en kan leiden tot verslaving.

Gameverslaving

Voor Wie Is Deze Campagne?

Onze campagne richt zich specifiek op jongeren, jongvolwassenen en jongeren met ASS (autismespectrumstoornis). We begrijpen dat deze groepen bijzonder vatbaar kunnen zijn voor problematisch gamegedrag, daarom hebben we onze tools en middelen hierop afgestemd.

Onze Nieuwe Tool: Test je Gamegedrag

Een van de kernonderdelen van onze campagne is onze nieuwe tool, ontworpen om individuen te helpen hun relatie met gaming te evalueren. Met behulp van onze "kleurenbarometer" kunnen gebruikers hun gamegedrag meten en inzicht krijgen in de eventuele problematische aspecten ervan. De test is gratis en toegankelijk voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in hun gaminggewoonten.

Hoe Kun Je Helpen?

We geloven sterk in de kracht van collectieve actie als het gaat om het aanpakken van maatschappelijke problemen zoals gameverslaving. Daarom roepen we jou op om onze campagne te ondersteunen en anderen bewust te maken van het belang van een gezonde balans in gaming. Deel onze berichten op sociale media, moedig vrienden en familie aan om de test te doen en help mee om het stigma rondom gameverslaving te doorbreken.


Samen kunnen we een verschil maken. Sluit je aan bij onze missie om bewustwording te vergroten en een gezonde gamingcultuur te bevorderen. Download onze gratis brochure, doe de test en help ons om gamen voor iedereen leuk en gezond te houden!








5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page